Ez lesz életed
legnagyobb kihívása!

Próbáld ki az Ardennek varázslatos világát Belgiumban!
Olyan speciális feladatokban lesz részed, amely  fizikálisan és mentálisan is feszegeti a határaidat.

Viszont a jutalom nem marad el!

A tapasztalat egy életen át kísérni fog és az újonnan szerzett tudást hasznosíthatod majd a mindennapokban vagy egy esetleges vészhelyzetben.

Csoportos, egyéni (VIP) vagy csapatépítő céges csoportos jelentkezéseket várjuk! 

Kérdésed van? Írj , segítünk

info@taosnetwork.net


Alap
Program

Ha szeretnéd átélni életed egyik legnagyobb túlélő kihívását és egybekötnéd egy kellemes relaxáló élménnyel, amely elősegíti a regenerációdat, válaszd az alap programot!

Egy éjszakát töltünk kint a természetben, egyre nehezedő feladatokkal fűszerezve, amely fizikálisan és mentálisan is próbára tesz. Viszont olyan tapasztalatokra teszel szert, amelyek későbbiekben hasznodra válhatnak a mindennapi életben és egy esetleges veszélyhelyzetben. Alap túlélő feladatokkal fogunk "ostorozni", amelyeket időre kell majd megoldanod. Növeli a stressz elleni ellenálló képességedet, a fizikai tűrőképességedet és gyors döntések meghozatalát. Ezenkívül, az összetartást, a közös munka élményét, lojalitást, segítségnyújtást is feltornázza. A kemény nap után egy megérdemelt pihenésképpen relaxáló programokon vehetsz részt a Spa-ban található fürdőben, és egy kellemes vacsorával zárva az estét mindenki
gazdag élményekkel térhet haza. A kemény munkát elismerésekkel jutalmazzuk!

A program rövid menetrendje

1. nap: Utazás
2. nap: Ardennek túra Dinantból, csapatfeladatok (fizikális és mentális), természetben
alvás, éjszakai feladatok
3. nap: Túra, érkezés Bathba, szállás, vacsora
4. nap: Bath fürdő, relaxáló programok, vacsora, good bye party
5. nap: Utazás

Extrém
Program

Az extrém programot azoknak ajánljuk, akik a fenti egy éjszakás túra helyett még több izgalomra vágynak és képesek alávetni magukat extrém körülmények között, feladatok végrehajtására.

Például, alvásmegvonásban, rövidebb alvás időszakokkal végrehajtott túlélő feladatok, extrém koncentrációt igénylő feladatok, vészhelyzeti gyors reagálású tesztek. Ezek a megmérettetések nagyobb hatásfokkal válnak a fent említett fizikális és mentális határaink kiterjesztésében, mint az alap program, viszont nehézségét tekintve csak fizikálisan és mentálisan erősebb jelentkezőknek ajánljuk. A túrát követően szintén egy relaxáló nap következik, amely során mindenki kipihenheti fáradalmait. A kemény munkát elismerésekkel jutalmazzuk.

A program rövid menetrendje

1. nap: Utazás
2. nap: Ardennek túra Dinantból, csapatfeladatok (fizikális és mentális), természetben alvás, éjszakai feladatok
3. nap: Túra, természetben alvás
4. nap: Túra, érkezés Bathba, szállás, vacsora
5. nap: Bath fürdő, relaxáló programok, vacsora, good bye party
6. nap: Utazás

Hardcore
Program

Ezt a programot tényleg csak azoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak és mentálisan is készen állnak egy igazán komoly megmérettetésre.

Előzetes fizikai és mentális tesztnek vetjük alá a résztvevőket, és csak azok indulhatnak, akik megfeleltek. A fentieken túl a legextrémebb feladatoknak lesznek kitéve a résztvevők, de olyan képességekkel térhetnek haza, amellyel biztosan képesek lesznek egy esetleges katasztrófa helyzetben túlélni. Az azt követő relaxáló nap pedig óriási élményt nyújt mindenki számára.

A program rövid menetrendje

1. nap: Utazás
2. nap: Ardennek túra Dinantból, csapatfeladatok (fizikális és mentális), természetben alvás, éjszakai feladatok
3. nap: Túra, természetben alvás
4. nap: Túra, természetben alvás
5. nap: Túra, érkezés Bathba, szállás, vacsora
6. nap: Bath fürdő, relaxáló programok, vacsora, good bye party
7. nap: Utazás

TACTICAL AWARENESS ORGANISATION - 2024